Lo.Polis


Predstavitev

Program Lo.Polis je namenjen šolnikom v predšolskih, osnovnošolskih, srednješolskih in glasbenih vzgojno izobraževalnih zavodih. Gre za krovni program, ki ga sestavlja več modulov – le-ti pokrivajo celotni spekter pedagoškega dela.


Aplikacijo Lo.Polis smo nadgradili s spletno različico, ki z modernimi vmesniki omogoča enostavno in hitro vnašanje podatkov na kateremkoli računalniku, tablici ali pametnem telefonu.

Aplikacija Lo.Polis na spletu

V Lo.Polisu se lahko vodi in ureja šolska prehrana, elektronska dokumentacija, evidenca delovnega čas, podatke o učencih, vnaša se ocene, vpisuje dnevniške zapise, pregleduje statistike, kreira urnike … . Našo ponudbo dopolnjuje portal Lo.Polis, kjer se starši lahko naročijo na dostop do PRO paketa, za srednje šole pa izdelujemo tudi dijaške izkaznice.

Prizadevamo si najti optimalne rešitve za uporabnikove želje in potrebe, zato sledimo najnovejšim trendom v spletni informacijski tehnologiji, katerim prilagajamo razvoj lastnih informacijskih sistemov. V skladu s tem smo aplikacijo Lo.Polis nadgradili s spletno različico, ki jo odlikuje sodoben in preprost dizajn, hiter in nemoten dostop ter enostaven in pregleden vnos podatkov na kateremkoli računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Program je uporabniku prijazen, obenem pa je vedno na dosegu roke, saj deluje preko spleta.